Hotelurile de trei stele au tarife cuprinse intre 219 si 339 lei pentru cazarea cu sau fara mic dejun. Bineinteles ca tariful mai mare este pentru plata cazarii si a micului dejun pentru cele 7 zile.

Puteti alege intre unitatile de cazare: Oxford Mamaia, Victoria Mamaia, California Cap Aurora, Dobrogea Sulina Neptun, Meteor Jupiter, Delta Jupiter, Corsa Mangalia, Melodia Venus, Philoxenia Eforie Nord.

La patru stele insa sunt mai putine unitati, iar preturile urca spre 399 lei.

Astfel, de exemplu, hotelul Gociman din  Mamaia de patru stele va ia circa 95 de euro pentru o saptamana de cazare cu mic dejun inclus.

Tot la patru stele, puteti merge la hotelul Carmen din Venus sau la Holiday Olimp din Neptun si cam aici s-a terminat totul.

Mai multe detalii, gasiti in comunicatul Federatiei Patronatele din Turismul Romanesc - FPTR.

Secretarul general al FPTR, Dragos Raducan, a declarat pentru incont.ro ca biletele au fost deja puse in vanzare si ca asteapta ca in zilele urmatoare mai multe agentii si hoteluri sa se alature editiei din septembrie a programului " O saptamana la mare".

Anul trecut, in acelasi program au fost inscrise 80 de agentii si 65 de hoteluri, iar acum sunt inscrise 36 de hoteluri si 50-52 de agentii, potrivit lui Dragos Raducan.

Plata biletelor va trebui facuta integral la inscriere.

Biletele pot fi gasite, in prezent, la agentii precum Eximtur, Vacanta, Magest sau Mareea.

Sunt 24.000 de locuri la unitati de o stea, doua stele, trei stele si patru stele si pot fi suplimentate.