Asadar, pentru o vacanta de 8 zile la vecinii nostri bulgari, in statiunea Nisipurile de Aur nu trebuie sa scoateti din buzunate mai mult de 95 de euro de persoana, la un hotel de trei stele cu regim de demipensiune, adica 3 mese pe zi. Oferta este valabila pana la 22 iunie.

Grecia. Si aici promotiile last minute au preturi de pornire de la 100 de euro si ajung si pana la 150-200 de euro pentru o saptamana de vacanta. Spre exemplu, pentru insula Corfu, un sejur de 10 zile costa 99 de euro de persoana, iar plecarea este pe 30 mai. Oferta face parte dintr-un program “plateste unul, pleaca doi”, si asa, cu 200 de euro puteti petrece o vacanta de 10 zile in Grecia.

Tot din acest program, cu 139 de euro de persoana, tot in insula Corfu, aveti posibilitatea sa stati 8 zile la un hotel de trei stele, in aceeasi perioada, transportul fiind cu autocarul.

Doar cu 6 euro mai scump, adica la 145 de euro de persoana, turcii ofera un hotel de trei stele din Antalya, pentru un sejur de 8 zile, cu tot cu biletul de avion inclus in pret.

Desi pentru o perioada mai scurta, de 4 zile, dar totusi nu mai putin tentanta decat celelalte oferte, agentiile de turism ofera in luna iunie Napoli, la pretul de 170 de euro/persoana. Cazarea se face la hotelul de 3 stele Palace, iar in pret intra si biletul de avion.

Si la circuite exista oferte last minute. Astfel, circuit Franta si Germania cu 485 de euro pentru 2 persoane, timp de 8 zile cu plecare din data de 30 mai.

Iata care sunt ofertele pentru luna iunie. Ce mai ramane de facut este sa va hotarati unde anume vreti sa mergeti!