Preturile la cazare in weekend-ul de Ziua Indragostitilor sunt in general mai mici cu zece la suta fata de preturile obisnuite, hotelierii postand pe paginile de internet ofertele pentru acest weekend.

Pentru cei care vor sa-si petreaca weekendul in orasul de la poalele Tampei, hotelierii au pregatit pachete de doua nopti la preturi intre 300 si 800 de lei.

Astfel, la un hotel de trei stele din centrul istoric al Brasovului, un pachet de doua nopti in camera dubla costa 440 de lei, pretul incluzand cazarea, micul dejun, cina romantica pentru indragostiti si o intrare la Paradisul Acvatic pentru doua ore.

La o pensiune de trei stele, pachetul de Sf. Valentin costa intre 430 si 540 lei, in functie de camera aleasa, indragostitii avand din partea hotelierilor micul dejun inclus, dar si o sticla de vin spumant si decor romantic in camera.

La hotelurile de patru stele, preturile cresc simtitor, pentru doua nopti un cuplu urmand sa scaota din buzunar intre 650 si 830 de lei, pret in care este inclusa cina romantica.

In Poiana Brasov, preturile la pensiuni si hoteluri sunt cuprinse intre 500 si 800 de lei pe camera, pentru doua nopti, pret pentru care indragostitii vor beneficia de cazare cu mic dejun servit in camera, cina romantica, masaj la dublu, ciocolata, trandafiri si sampanie in camera.

Alti hotelieri ofera turistilor prajituri in camera, o sticla de vin, flori, sauna, cina romantica si o zi la Paradisul Acvatic.
In Predeal, un weekend la un hotel de trei stele costa intre 320 de lei si 500 de lei pentru o camera dubla, iar un apartament ajunge intre 380 si 700 de lei pentru doua nopti.

La acest pret, turistii pot plati o singura noapte, a doua fiind gratuita si pot beneficia de o cina romantica cu preparate afrodisiace si vin rosu, mic dejun romantic servit in camera, aranjament special in camera, precum si sampanie de primire.

De asemenea, alti hotelieri ofera acces gratuit la sauna umeda si hidromasaj, internet.

La un hotel de patru stele, camera dubla costa 199 de euro, iar copiii sub sase ani au acces gratuit. Pentru copiii cu varsta intre 7 si 11 ani, parintii trebuie sa mai plateasca un supliment de 100 de lei. Pretul include trei nopti cazare cu all inclusive, plus o noapte gratuita cu mic dejun, acces gratuit sala de fitness si sauna, precum si alte surprize culinare si de divertisment.

Tot in Predeal, pentru un pachet de doua nopti cazare la hotel de patru stele, turistii trebuie sa plateasca intre 480 si 550 lei de persoana in camera dubla, in oferta fiind incluse micul dejun, cina romantica si program de masaj la SPA.

In Bran, un loc intr-o camera dubla de pensiune costa intre 130 si 330 de lei/persoana/noapte, iar intr-un hotel de trei stele pretul unei camere duble este de circa 400 de lei pe un pachet de doua nopti in care este inclus micul dejun si o cina romantica.

In schimb, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) Brasov nu a pregatit nicio oferta speciala pentru Ziua Indragostitilor in pensiunile rurale din zona Bran-Moeciu-Fundata, potrivit presedintei asociatiei, Mioara Stoian.