Filmul va fi realizat de o echipa a canalului de televiziune Travel XP HD, care se va afla in Bulgaria in perioada 27 iulie-8 august, si va fi transmis si de alte televiziuni indiene.

Filmarile vor avea loc in Sofia, in Plovdiv, al doilea oras ca marime din Bulgaria, in statiunile de la Marea Neagra Albena si Sunny Beach, Capul Emine, Nesebar, precum si pe raul Kamcia. Printre obiectivele din Sofia care vor fi prezentate se numara catedrala Alexandr Nevski si Teatrul National Ivan Vazov. La Plovdiv vor fi filmate centrul vechi, amfiteatrul roman, forumul roman.

Turistii indieni sunt renumiti pentru cheltuielile mari facute in timpul vizitelor in strainatate.

Si ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism de la Bucuresti, Maria Grapini, a declarat in luna aprilie, dupa o vizita in India, ca vrea sa atraga in Romania mai multi turisti din India si din alte state asiatice. Grapini a mentionat atunci ca trebuie atrasi turisti din India, China, Japonia, precum si din Rusia, unde sunt oameni cu bani interesati sa vada lucruri specifice. Ea a aratat ca tinta ministerului este promovarea turismului balnear, cultural, dar si a produselor specifice locale.