In premiera anul acesta la Targul de Turism cateva agentii au introdus curse charter direct spre Dubai. Preturile sunt la jumatate, pentru ca dispare din ecuatie zborul de linie. Astfel, un sejur de sapte nopti la un hotel de trei stele costa in perioada sarbatorilor 499 de euro de persoana, iar la cinci stele 679 de euro.

Nu poate fi uitat nici festivalul de shopping de la Dubai. Incepand cu 15 ianuarie, oricine doreste poate incerca cele cateva malluri imense unde vor fi reduceri la haine, bijuterii si electronice

Dupa un an de absenta din oferte, Mexicul revine in forta. Iar vestea buna este tarifele nu sunt orbitoare ca pana acum. Sapte nopti de cazare la un hotel de patru stele si transport cu avionul costa 1.600 de euro.

La capitolul noutati gasim vacante in Japonia. Aceasta destinatie este insa scumpa de la un capat la altul. Preturile variaza intre 2.300 de euro, daca plecarea este in noiembrie, si ajung la 3.000 de euro, in martie, cand este perioada florilor de cires.
O destinatie ceva mai la indemana este insa Turcia. Costa doar 99 de euro pentru trei zile, cu autocarul.

La acelasi targ de turism deschis pana duminica la Palatul Parlamentului se gasesc vacante pe alese si pentru destinatiile clasice: Spania, Egipt, Austria si nu in ultimul rand, Romania.