Au crezut in visul lor si au cucerit lumea. Costel Ciobotaru si Dan Tazlauanu, doi brasoveni, sunt azi membri valorosi ai trupei Cirque du Soleil - cel mai spectaculos show de circ, si merg in turnee pe toate continentele.

I-ati vazut pentru prima oara la "Romanii au talent". Ei sunt un exemplul perfect de lucru in echipa. Trupa "Ballance" - cu doi L - cate unul pentru fiecare membru. Doi fosti gimnasti, care din cauza unor accidente stupide, n-au mai putut face performanta, dar n-au putut nici sa se desparta de pasiunea lor. Isi dau mana si inving forta gravitatiei, iar publicul amuteste de emotie.

Succesul le-a dat aripi si indrazneala de a incerca imposibilul: sa intre in echipa Cirque du Soleil - companie canadiana, care uneste cei mai buni artisti si organizeaza in toata lumea spectacole fabuloase, ce se joaca mai totdeauna cu casa inchisa.

Si-au implinit visul, au facut valva cu show-ul lor pe toate continentele. Nici nu mai stiu in cate tari au fost, iar in Romania nu mai pot trece pe strada neobservati. Astazi sunt in lumina reflectoarelor, dar nu uita de unde au plecat. De fiecare data se intorc cu drag in sala de gimnastica de la Brasov.

Dan si Costel au povestit, duminica, la "Romania, te iubesc", despre cum s-au zbatut antrenorii sa faca performanta intr-un club sarac lipit. Cum au construit sol elastic, pentru sarituri, din schiuri vechi. Cei doi au facut Facultatea de Educatie Fizica si Sport, au fost antrenori chiar aici.

Costel si Dan isi fac bagajul, caci maine pleaca din nou, spre Texas. Si abia asteapta sa se intoarca. "Nu m-am gand niciodata sa plec definitiv, pamantul asta e rotund, oriunde ai pleca, nu poti sa fugi nicaieri. Unde ai putea sa fugi, si fugi de tine pana la urma, asta-i tara noastra", spune Dan Tazlauanu. O ultima privire asupra orasului lor si sunt gata de drum. Se intorc insa in ianuarie, caci aici au familia, iubitele, prietenii si publicul la care viseaza.