Potrivit operatorului qatarez, cei care vor fi selectati vor fi angajati in capitala Qatarului, Doha, si vor avea contracte pe perioada nedeterminata.

Pentru a participa la selectie, cei interesati trebuie sa aiba varsta peste 21 de ani, cel putin studii liceale finalizate si sa vorbeasca si sa scrie fluent in limba engleza.

De asemenea, sa fie intr-o stare fizica si de sanatate bune si sa aiba o inaltime de minimum 212 centimetri, pana in varful degetelor, cu bratele ridicate.

Totodata, cei interesati de un postd e insotirod e bord la Qatar Airways trebuie sa aiba aptitudini de comunicare si abilitati de lucru in echipa, intr-o companie multinationala sis a fie dispusi sa de mute la Doha.

Selectia va avea loc pe 18 iunie 2017, la Radisson Blu Hotel din Bcuuresti, intre orele 9.00 si 17.00.

Qatar Airways mai precizeaza ca nu percepe niciun fel de taxa pentru selectie sau date confidentiale legate de conturi in banci. Cei caroa li se solicita bani sau informatii confidentiale pentru presupuse selectii la Qatar Airways sunt rugati sa semnaleze fraudele la [email protected].

Dosarul trebuie sa contina un CV, o copie dupa pasaport, o fotografie de pasaport, o fotografie in picioare, o copie dupa diploma de studii.

Mai multe detalii despre conditiile de participare gasiti AICI.