Potrivit unui anunț postat pe site-ul operatorului national qatarez, compania aeriană organizează, pe 10 septembrie, o sesiune de recrutare pentru însoțitori de zbor în București.

Cei interesați să participe la selecție trebuie să aibă cel puțin 21 de ani, înălțimea minimă de 212 centrimetri cu brațele ridicate și să aibă o sănătate și o condiție fizică bune.  

De asemenea, trebuie să fie absolvenți de liceu și să vorbească fluent limba engleză. Participanții la selecție trebuie, totodată, să fie dispuși să se mute la Doha, capitala Qatarului.

Selecția va avea loc la Hotelui Radisson Blu, de pe Calea Vitoriei din București, pe 10 septembrie, ămtre orele 9.00-17.00.

Participanii la selecție trebuie să poarte o ținută office, să aibă la ei un CV în limba engleză, o copie după pașaport, o fotografie tip buletin și una în picioare, în aceeași ținută office, și o copie după diploma ultimei școli absolvite

Mai multe detalii despre selecție găsiți aici.

În urmă cu două luni, Qatar Airways a fost desemnat cel mai bun operator aerian din lume de către grupul de rating Skytrax, premii considerate “Oscarurile” industriei aeriene, potrivit CNN Money.

Compania aeriană qatareză a devenit un jucător important în aviaţia mondială în ultimii ani, după ce a intrat agresiv pe rutele lungi şi foarte lungi.

Operatorul este cunoscut, totodată, şi pentru serviciile extravagante pe care le oferă la bordul aeronavelor sale şi pentru luxul cu care îşi răsfaţă clienţii de la clasa Business.

În prezent, Qatar Airways deţine 174 de aeronave cu care zboară către destinaţii din întreaga lume. Compania deţine atât avioane Boeing, cât şi Airbus, inclusiv un A380, cea mai mare aeronavă din lume.

Qatar Airways şi-a câştigat notorietatea pentru facilităţile pe care le oferă la clasa business, care includ ecrane de 26 de inch pentru fiecare pasager, loc suplimentar pentru picioare şi partajarea locurilor, pentru mai multă intimitate.

În 2016, titlul pentru cea mai bună companie aeriană din lume a revenit rivalilor de la Emirates, în timp ce Qatar a câştigat premiul pentru cea mai bună companie la clasa Business.

Premiile Skytrax – care se acordă în fiecare an pe baza chestionarelor completate de milioane de pasageri – sunt considerate “Oscarurile” industriei aviatice.