Potrivit sursei citate, in Spania sunt scoase la concurs 816 locuri de munca, pentru muncitori necalificati in agricultura, sofer de camion si maseur.

In Italia sunt oferite 140 locuri de munca pentru asistent medical generalist si ingrijitor persoane, iar in Marea Britanie 110 posturi de ingrijitor persoane la domiciliu.

Tot prin intermediul retelei EURES Romania, angajatorii pun la dispozitie 80 de locuri de munca in Austria, 78 de posturi in Germania, 43 in Finlanda, 37 in Slovacia, 32 in Suedia, 25 in Republica Ceha, 15 in Irlanda, 11 in Belgia, zece in Croatia, zece in Bulgaria, sase in Norvegia, sase in Ungaria si doua in Olanda.

Pentru ocuparea acestor posturi vacante se solicita experienta, calificare in domeniu, precum si cunostinte bune/foarte bune de limba a statului respectiv sau de limba engleza.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesand www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau resedinta, unde consilierul EURES ii poate indruma.

Gasiti lista consilierilor EURES si datele lor de contact AICI.