Angajatorii din Brazilia cauta 2 ingineri pentru industria navala, mai exact ingineri specializati in arhitectura navala, hidrodinamica si stabilitate, cu experienta de minimum 3 ani. Contractul de munca se deruleaza pe o perioada de pana la 3 ani, salariul fiind negociabil. Companiile braziliene le ofera angajatilor cazare, transport si asigurare medicala. Mai multe detalii despre aceste slujbe gasiti aici.

Pentru Egipt se cauta 40 de asistenti medicali generalisti, cu minimum 3 ani de experienta in acest domeniu. Printre beneficiile puse la dispozitie de angajator se numara cazarea, asigurarea medicala, concediul de odihna platit (30 de zile pe an plus 10 zile libere legale nationale), dar si un bilet de avion anual dus - intors. Pentru mai multe detalii intrati aici.

In schimb, angajatorii din Australia cauta 50 de specialisti in diferite domenii, de la industria miniera, personal medical, electrotehnica, mecanica-auto, constructii, inginerie, IT si pana in telecomunicatii. Romanii care doresc sa emigreze in aceasta tara si sunt interesati de un job gasesc detalii suplimentare la aceasta adresa.