Polonia

Un angajator din Polonia are vacante 20 de posturi de mecanic/electrician auto. Conditiile de angajare si salariul oferit sunt publicate in reteaua europeana de ocupare Eures. Angajatorul solicita celor interesati sa aiba calificare ca mecanic vehicul sau electrician, iar candidatii cu alt profil de calificare trebuie sa aiba experienta profesionala de mecanic vehicul sau electrician (camioane), precum si capacitatea de a face sistemul de cablare electrica si de a citi scheme electrice. 

De asemenea, cei interesati de ocuparea unui astfel de post trebuie sa vorbeasca limba engleza cel putin la nivelul A2 (care sa le permita sa comunice cu angajatorul si sa inteleaga conversatii de zi cu zi la locul de munca).

Angajatorul precizeaza ca salariul oferit este intre 13,90 si 16,80 zloti polonezi/ora brut, iar cazarea si rambursarea cheltuielilor de calatorie spre Polonia sunt platite tot de catre el.

Contractul este pe doi ani, iar persoanele interesate pot depune CV si scrisoare de intentie la adresa [email protected] 

Ungaria

In Ungaria, este cautat un manager adjunct de marketing si vanzari, care sa construiasca si sa mentina relatia cu clientii si cu partenerii straini. In atributiile sale intra si asistarea in marketing, monitorizarea, analizarea schimbarilor de piata si participarea la proiectele in derulare.

Angajatorul solicita experienta in turism, preferabil in vanzari, abilitatea de a calatori, o buna capacitate de comunicare, orientare catre client, carnet de conducere B si vorbirea fluenta a limbii engleze. Cunoasterea limbii maghiare constituie un avantaj, dar nu este necesara. 

Salariul oferit pentru aceasta slujba disponibila in Ungaria este de 250.000 - 300.000 de forinti/luna, iar contractul este pe perioada nedeterminata. Persoanele interesate pot trimite se trimite CV in limba engleza la [email protected] 

Germania

Se cauta un dezvoltator de software, care sa aiba diploma de studii in informatica, experienta in .NET 3.0/3.5/4.0, WPF, C#, VB, XML, HTML, Javascript, Ajax, Visual Studio 2008/2010, OOA/OOD, Domain Driven Design (DDD), O/R-Mapper (NHibernate), cunostinte despre administrarea bazelor de date (SQL Server, Oracle), T-SQL excelente abilitati de comunicare, orientarea catre client si calitate, abilitatea de a lucra in echipa si adaptabilitate la tehnologii noi. 

Candidatii trebuie sa stie foarte bine limba germana (minimum nivelul B2) si limba engleza. Angajatorul precizeaza ca salariul va fi in functie de performante, iar contractul este pe perioada determinata, cu posibilitatea de prelungire.

CV-urile detaliate si complete (mentionarea asteptarilor salariale, a datei la care pot incepe activitatea si completarea fisei de aptitudine pe pagina de internet a companiei http://www.xws.de/2/Karriere.aspx) pot fi trimise pentru Stefan Sprick, la adresa de email [email protected], cu mentiunea XWS. 

Tot in Germania, la Stuttgart, este vacant un post de inginer mecanic pentru care se cer: diploma in inginerie mecanica, minimum doi ani experienta in proiectarea de componente si scule pentru stantare si/sau turnare mase plastice si/sau procese SCM si/sau procese mecanice, cunostinte avansate de CATIA V5 si/ sau SIEMENS NX si disponibilitatea de stabilire (temporara) in Germania. De asemenea, persoanele interesate trebuie sa stie limba engleza si/sau germana fluent (scris si vorbit). "Constituie un avantaj cunoasterea altor limbi", se mai precizeaza in anuntul de angajare. 

Salariul oferit este intre 40.000 si 45.000 euro brut pe an, in functie de performante, iar contractul de munca este cu timp normal, pe durata nedeterminata, dupa perioada de proba. 

In Germania este vacant si un post de software developer web. Angajatorul precizeaza in anunt ca cei interesati trebuie sa aiba diploma in informatica, iar un avantaj il reprezinta dezvoltarea de aplicatii web (de preferat folosind ASP.net MVC), experienta in .Net folosind C# sau Java, aptitudini pentru Javascripts, dezvoltarea orientata pe obiect, modelarea de design software, aptitudinile pentru Version Control, abilitatea de a organiza sarcinile independent si de a lucra in echipa.  Cunostintele bune de limba engleza (scris, vorbit) si germana constituie, de asemenea, un avantaj.

Salariul va fi stabilit in functie de performanta, iar contractul va fi pe durata determinata, cu posibilitatea de prelungire. CV-urile detaliate si complete, cu mentionarea asteptarilor salariale si a datei la care se poate incepe activitatea, sunt asteptate, pentru Stefan Sprick, la [email protected], cu mentiunea Soloplan JOB-ID: 104. 

Acelasi angajator din Germania cauta un dezvoltator software care sa asigure suport pentru proiectele departamentului de dezvoltare software: planificare transport si facturare si dezvoltarea de noi proiecte C# and .NET. 

Un alt angajator german incadreaza un dezvoltator IT. Candidatii trebuie sa aiba o experienta foarte buna in programare, cunostinte foarte bune de C/ C++, Java, generarea de coduri independente de platforma, experienta buna in tehnologiile web (HTML, JavaScripts/ DOM, etc), experienta in Linux si in modelare, organizare si dezvoltare flexibila a software-ului.  Angajatorul precizeaza ca salariul este atractiv, iar cei interesati de acest loc de munca ar trebui sa vorbeasca limba engleza sau germana.

Contractul este pentru o perioada lunga de timp, iar CV-urile trebuie trimise, tot pentru Stefan Spick, la email [email protected], cu mentiunea "SAFECOR". 

Tot in Germania se cauta inginer electrotehnica (post pentru care se cer: diploma de studii in inginerie electrica sau design industrial, experienta in domeniul electronicii, ingineriei electrice), tehnician pentru asamblare si instalare echipamente cuptoare (absolvent scoala profesionala sau liceu de specialitate sau experienta ca sudor electric), inginer proiectare electronica (diploma in inginerie electrica, mecatronica sau discipline similare, cunostinte in programarea echipamentelor SPS), ingineri in domeniul electric (diploma de studii in fizica sau inginerie electrica sau electronica, cunostinte foarte bune despre tehnologiile de frecventa la puteri inalte), ingineri in domeniul electric/informaticieni pentru dezvoltare de software, programator/ingineri actionari electrice si ingineri actionari electrice.

Marea Britanie

In Marea Britanie sunt cautati doi pedagogi sociali care sa lucreze in trei case de copii cu dificultati emotionale, comportamentale si handicap. Candidatii trebuie sa vorbeasca limna engleza la nivel avansat, sa aiba studii superioare cu specializarea sociopedagogie, experienta in lucrul cu copii si adolescenti cu dizabilitati, permis de conducere si disponibilitatea de a calatori. 

Contractele sunt pentru o perioada de un an, iar salariile oferite sunt intre 28.636 si 31.754 lire brut pe an. Persoanele interesate pot trimite CV in limba engleza la adresa [email protected] 

Tot in Marea Britanie este vacant un post de ingrijitor batrani la domiciliu. Angajatorul precizeaza ca experienta nu este necesara, dar constituie un avantaj, si solicita candidatilor sa aiba cazier judiciar curat. De asemenea, persoanele care doresc sa candideze pentru acest post trebuie sa vorbeasca limba engleza. Salariul oferit este de 7,70 lire brut/ora.

Anvelopele de iarna Continental, din nou locul I la cele mai importante teste pentru siguranta soferilor