Astfel, în Malta sunt disponibile 169 de locuri de muncă, dintre care 150 pentru şoferi de autobuz, 10 pentru tehnicieni proces şi câte trei pentru posturile de inginer sistem software, instalator lifturi şi tehnician lifturi.

Angajatorii din Germania caută să angajeze pe 161 de posturi de: bucătar (22), ospătar (21) barman (cinci), moaşă (10) şi sous chef. Sunt disponibile câte cinci posturi pentru barmani şi inginer testare automată echipamente, câte patru pentru betonist, excavatorist, menajeră, montator izolaţii clădiri, personal servire clienţi, recepţioner şi specialist sisteme canalizare.

Sunt câte trei posturi vacante pentru farmacist, dezvoltator software, dezvoltator software Java, operator utilaje pentru contrucţii şi zidar, câte doup pentru chef de rang, commis de cuisine, electrician în contrucţii, electrician contrucţii cabluri, informatician, lucrător în contrucţii, maistru construcţii reţele cabluri, maistru hidroizolaţii clădiri, maisru construcţii de drumuri, menajeră şi operator maşini.

Detalii despre angajări găsiți aici.

Angajatorii mai au nevoie de câte un administrator clădire, chef de cuisine, chef de partie, coafor, coodonator evenimente, consultant dezvoltator sofware Java/Java EE, consultand vânzări, dezvoltator software Front-End, expert dezvoltare software, instalator clădiri, instalator/montator ţevi, lucrător în viticultură, manager în construcţii, manager vânzări, maistru construcţii civile, mecanic instalaţii sanitare, termice/de climatizare, montator acoperişuri, muncitor în construcţii din beton armat, operator pompe beton, personal întâmpinare oaspeţi, programator jocuri, specialist restaurant şi sudor.

În Cehia sunt disponibile 102 locuri de muncă pentru şoferii de autobuz (30), şlefuitor şi pilitor (20), operator CNC (15), forjor (15), şofer de tir (opt), câte cinci pentru mecanic auto şi electrician auto şi câte unul pentru electrician, tehnician frigidere, fizioterapeut şi tehnician la maşini pentru prelucrarea produselor din plastic, în timp ce angajatorii din Irlanda au disponibile 82 locuri de muncă pentru lucrător în depozit (25), lucrător în prelucrarea cărnii (25), operator procesare carne (20) şi măcelar (şase). Mai sunt disponibile şi câte două posturi pentru cioplitor în piatră sau marmură, inginer mecanic şi montator de şeminee.

În Italia sunt vacante 48 de locuri de muncă, dintre care 40 pentru îngrijiori la domiciliu şi opt pentru lucrători în agricultură, pe când în Slovacia sunt disponibile 40 de locuri de muncă pentru operator producţie, iar Norvegia oferă 23 de locuri de muncă, dintre care 20 pentru lucrători în fabrică şi câte unul pentru personal curăţenie/specialist carnaval, personal jocuri/specialist carnaval şi şofer/specialist carnaval.

În Marea Britanie sunt disponibile 15 locuri de muncă, dintre care 10 pentru asistenţi medicali şi cinci pentru îngrijitor persoane la domiciliu, pe când în Belgia sunt vacante 13 locuri de muncă, două pentru electrician întreţinere şi reparaţii, două pentru operator CNC şi câte unul bucătar restaurant de afaceri, instalator sau electrician, magaziner, montator semnalizare de cale ferată, montator linie superioară cale ferată, operator maşină de îndoit cu forma liberă, sudor semi automat, stivuitorist, şofer cu experienţă în utilizarea macaralei.

În Spania sunt vacante 12 posturi: trei pentru tehnician turbine eoliene, câte două pentru mecanic, sudor tig, strungar, tinichigiu industrial şi unul pentru şef de echipă. În Luxemburg sunt vacante 10 posturi pentru senior tehnician Chrome.

Cele mai puţin locuri de muncă disponibile sunt în Letonia, Olanda şi Slovenia, astfel: două posturi pentru tâmplar şi unul pentru crescător de oi, în Olanda, trei pentru inginer de sistem, iar în Slovenia se caută un inginer proiectoare dezvoltare turnuri de răcire, inginer automatizări procese control şi un instalator sisteme ventilaţie şi aer condiţion.

Detalii despre angajări găsiți aici.