"Primarul Neculai Ontanu vine cu o oferta tentanta pentru peste o mie de persoane care doresc sa castige 50 de lei pe zi, oferindu-le posibilitatea de-a se angaja la Primaria Sectorului 2 ca recenzori care vor lucra in perioada 20-31 octombrie, cand are loc recensamantul populatiei si al locuintelor", a anuntat primaria sectorului 2 Bucuresti.

Cei interesati trebuie sa aiba 18 ani impliniti si sa se inscrie, in aceasta perioada, ca recenzori la sediul Primariei Sectorului 2, ghiseul 11, iar in perioada recensamantului se vor deplasa in zonele in care vor fi arondati pentru completarea fiselor primite.

Aceasta activitate se va desfasura in paralel cu serviciul recenzorilor, fara afectarea programului de lucru, de preferat dupa-amiaza sau in week-end, atunci cand sunt bucurestenii acasa.

Recensamantul populatiei se va desfasura in perioada 22-31 octombrie 2011, urmand sa fie inregistrate 21,5 milioane de persoane, 5 milioane de cladiri de locuinte si 7,5 milioane de gospodarii ale populatiei.

Cauti un loc de munca pe termen scurt? Se recruteaza 120.000 de oameni

Refuzi sa declari datele la recensamant? Afla cu cat vei fi amendat