Cele mai multe dintre joburile disponibile se gasesc in Bucuresti (735), Iasi (665), Vaslui (484), Hunedoara (425), Arad (416), Timis (381), Bihor (375) si Cluj (337), potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de munca.

Peste 7.000 de pozitii se adreseaza persoanelor cu studii medii, profesionale si lucratori necalificati. Cei mai cautati sunt lucratorii, operatorii si muncitorii necalificati din industria textila, peste 2.600 de astfel de pozitii fiind disponibile pe intreg teritoriul tarii.

Totodata, se cauta agenti de securitate, soferi, lacatusi mecanici, vanzatori, manipulanti marfuri, ospatari si bucatari.

Daca tocmai ai absolvit facultatea si vrei sa te specializezi in domeniu, afla ca pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 557 de locuri de munca, in domenii precum agricultura, comert, constructii, industrie, IT si economie.

Aproape 100 din posturile scoase la bataie se adreseaza inginerilor mecanici, din constructii si industrie.

Poti cauta mai multe informatii despre joburile disponibile din judetul tau si aplica pentru pozitiile deschise de aici.