'Numarul angajatorilor prezenti la editiile BESTEngineer este intre 15 si 20, iar numarul ofertelor de joburi disponibile in perioada evenimentului este mai mare de 250', a declarat Georgiana Ivan, reprezentat al organizatorilor BESTEngineer.

Printre companiile participante se numara UTI Grup, Hynes Pro, ING Bank, Lafarge Ciment (Romania), Maguay, Simerom, GMV Innovating Solutions Spain, Radcom, APT Group etc.

"Oferta anuala prezentata de unii dintre angajatori atinge chiar si cifra de 1.000 de locuri de munca! De aceea, avantajul candidatului cu un CV depus in perioada targului este ca poate fi contactat de angajator chiar si post-eveniment. Ofertele companiilor vizeaza candidatii cu experienta din domeniul inginerie si IT, dar sunt puse la dispozitie si stagii de practica sau internship-uri, dedicate studentilor sau celor aflati la inceput de cariera', a precizat Ivan.

Candidatii pot discuta direct cu reprezentantii HR ai companiilor angajatoare prezente la targ, dar au posibilitatea de a aplica si pe www.bestengineer.eu, unde vor gasi o parte dintre pozitiile disponibile.