Luminita Todor, specialist in recrutare personal in cadrul DeLonghi, a declarat ca viitorii angajati vor avea asigurat transportul gratuit pana la fabrica, scrie Mediafax.

"DeLonghi organizeaza, miercuri, o actiune de recrutare de personal pentru fabrica din comuna Jucu. Cautam montatori electromecanici, adica operatori de linie care asambleaza produsele companiei. Intentionam sa angajam 170 de persoane din zonele limitrofe comunei Jucu carora le asiguram transport gratuit pana la fabrica. Miercuri este proba de interviu, in urma careia se vor selecta persoanele care vor fi angajate. In prezent, la DeLonghi Jucu lucreaza 900 de persoane", a spus Todor.

DeLonghi a cumparat in 2012 fabrica Nokia din Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu, judetul Cluj, anuntand ca va angaja intre 600 si 1.000 de persoane. La inceputul anului 2013, compania a inceput productia, fiind asamblate espresoare de cafea de uz casnic. In acelasi an, compania a anuntat extinderea facilitatilor de productie si construirea celei de-a doua hale, in care se fabrica diverse componente pentru espresoarele de cafea produse in prima fabrica.

Investitia companiei DeLonghi din Parcul Industrial Tetarom III de la Jucu se ridica la circa 30 de milioane de euro.