Salariile oferite pentru astfel de pozitii incep de la 2.000 de euro, pentru cei care aplica pentru jobul de director de calitate in cadrul unui mare retailer de pe piata locala, in timp ce un director general adjunct intr-o companie energetica poate ajunge la venituri lunare de peste 10.000 de euro pe luna, la care se adauga beneficii precum masinile de serviciu de lux sau asigurari medicale private pentru toata familia.

Dupa ce in ultimii ani jucatorii de pe piata de executive search au fost nevoiti sa-si mai reduca din tarife din nevoia de a atrage clienti, 2012 pare sa fi inceput in forta pentru head-hunteri.

"In ultima zi de lucru din anul trecut am primit o oferta pentru a pozitie mare dintr-o companie din domeniul publicitatii, iar in prima zi din 2012 am mai primit doua oferte, insa ramane de vazut daca acestea se vor concretiza. Cert este ca momentan am opt pozitii in lucru", a spus Rudolf Fedorovici, head-hunter in cadrul firmei Advice Human Resources.

Pentru pozitia de director de fabrica in domeniul productiei de elemente de infrastructura sau hale industriale, de exemplu, candidatii trebuie sa fie absolventi ai unor facultati tehnice, sa aiba minimum 5 ani de exeperienta in productie si in coordonarea de echipe si sa aiba calitati de lider, se arata in descrierea jobului, dis­ponibil pe site-ul firmei de recrutare Total Business Solutions.

Citeste continuarea pe www.zf.ro.