Potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, la bursa organizata vineri, 23 septembrie, vor participa peste 1.000 de angajatori, la nivel national, iar cele mai multe oferte de locuri de munca vacante sunt in Bucuresti, Dambovita, Iasi, Arad si Timis.

Domeniile cele mai ofertante in ceea ce priveste locurile de munca scoase la concurs sunt industria textila, asigurari si fonduri de pensii, comert, constructii, activitati de investigatie si protectie si servicii.

Absolventii fara studii superioare au la dispozitie joburi ca operator confectioner de imbracaminte, agent de asigurari, agent de paza, agent de vanzari, figuranti pentru filme, zidari sau dulgheri.

In Bucuresti, bursa va incepe la ora 9.00 si va avea loc in Foaierul Palatului National al Copiilor, din Bd. Tineretului nr. 8-10, Sector 4. Angajatorii bucuresteni vor scoate la concurs peste 4.200 de locuri de munca, majoritatea pentru studii medii.

Cum te feresti de somaj. 10 joburi care merg bine chiar si in vremuri de criza

Te-ai angaja in Irak sau in Afganistan? Ce joburi poti sa-ti gasesti in bazele NATO si pe ce salarii

Targul de cariera Angajatori de Top se va desfasura in perioada 28-29 octombrie, la Sala Palatului

In cele doua zile de targ, peste 15.000 de tineri profesionisti, studenti, masteranzi si proaspat absolventi interesati sa-si dezvolte o cariera in domeniile IT&C, financiar-bancar, outsourcing, inginerie, marketing si vanzari vor avea ocazia de a intra in dialog cu cei mai mari angajatori din Romania.

In cadrul evenimentului de cariera, Angajatori de Top, candidatii ce demonstreaza o motivatie puternica pentru dezvoltarea lor profesionala si personala au sansa de a intalni un numar mare de companii, de a interactiona cu angajatorii si de a se informa despre oportunitatile de cariera din cadrul companiei. La aceasta editie ne asteptam ca vor participa peste 90 de companii iar pana in acest moment 75 au confirmat prezenta in cele doua zile ale evenimentului. Printre angajatorii cu planuri mari de recrutare in aceasta toamna am observat un interes crescut al companiilor ce reprezinta industriile IT, telecom si outsourcing” a declarat Adrian Stanescu, project manager Angajatori de Top. 

Printre companiile care au confirmat prezenta la targ se numara Accenture, BitDefender, Dell Services, Vodafone, L’Oreal, Nestlé, Lidl Romania, BCR, Microsoft, BRD Groupe Société Generale, Ericsson, Google, Adobe, Coca-Cola HBC, Oracle, HP sau Pepsico.