Politistii comunitari din Galati sunt foc si para pe seful lor, domnul Cristian Gasca, de cand le-a impus sustinerea unui examen pentru a ramane pe post.

"S-a afisat bibliografia si ni s-a spus ca trebuie sa dam examen la sfarsitul lunii... Am dat atatea examene...”, se plange o politista.

"Nu vor sa dea examen, sa nu se prezinte la examen. Legea spune ca trebuie sa se prezinte la examen. Legea spune asa: cine nu-si depune cererea... i se inceteaza raporturile de drept...", sustine Cristian Gasca, comandant Politia Comunitara Galati.

Politia Comunitara din Galati are in acest moment 710 angajati. Dupa ce tot scrie in ordonanta va fi pus in practica, vor ramane cel mult 290, adica unul la o mie de locuitori...

In Hateg, cei din Consilliul Local s-au tinut tare si n-au aprobat noua organigrama pentru primarie, care prevede concedierea a aproape jumatate dintre functionari... Guvernul insa, prin Prefectura Hunedoara, le-a trimis un raspuns dur:

"Suspendarea alimentarii conturilor cu sumele defalcate de pe impozitul pe venit pana la data la care se va face dovada incadrarii in normele legale...", explica Diana Fulop, purtator de cuvant Prefectura Hunedoara.

Ceea ce inseamna inclusiv plata salariilor...

Si daca peste tot se vorbeste despre disponibilizari, ministrul Transporturilor mai anunta si el un val, la CFR. Aproximativ 8.000 de lucratori din societatile feroviare vor ramane fara slujbe.