Revista BUSINESS Magazin a acordat distinctii pentru 14 dintre cei 100 cei mai admirati CEO din Romania, care au castigat, prin actiunile si profesionalismul aratat, admiratia si respectul comunitatii de business.

Pe primul loc in topul celor mai admirati CEO din Romania s-a situat, pentru al doilea an consecutiv, Mariana Gheorghe, CEO al Petrom.

S-au bucurat de admiratia mediului de afaceri din Romania si: Steven van Groeningen, CEO Raiffeisen Bank Romania, care a primit premiul pentru cel mai admirat bancher, Radu Georgescu, CEO GECAD, premiat pentru cel mai admirat antreprenor sau Florin Talpes, CEO & Owner Bitdefender, considerat cel mai admirat manager din IT..

De cealalta parte, Jérôme Olive, directorul general de la Dacia si Grup Renault Romania a primit premiul pentru cel mai admirat industrias, Dan Sucu, CEO-ul Mobexpert a fost catalogat ca avand cel mai rezistent business romanesc, iar CEO-ul Dedeman, Dragos Pavãl detine afacerea cu cea mai rapida ascensiune

Robert Rekkers, directorul general de la Banca Transilvania a fost considerat drept cel mai admirat expat, Stefanos Theocharopoulos, CEO-ul Cosmote & Romtelecom, cel mai admirat manager din telecom, Ali Ergun Ergen, CEO Baneasa Developments, cel mai admirat manager real-estate.

Lui Iulian Stanciu, managerul general al afacerii eMag, i-a fost decernat premiul manager imun la criza, iar Wargha Enayati, directorul general al clinicii Regina Maria premiul pentru cel mai vizionar manager.

In domeniul juridic, Ion Nestor, partener senior al NNDKP, a fost considerat cel mai admirat avocat.

Premiul pentru cel mai admirat manager din comert a ajuns la Dusan Wilms, CEO-ul Metro Cash & Carry Romania.

BUSINESS Magazin s-a lansat pe piata romaneasca in 2004, sub umbrela publisherului Publimedia, parte a trustului Media Pro. Revista financiara saptamanala a organizat pentru al doilea an consecutiv Gala CEO Awards.

Citeste si:

CEO-ul HP, inlocuit de fosta presedinta eBay. Cine este femeia care l-a indepartat pe Apotheker dupa 11 luni de mandat

Top 20 cei mai indatorati locuitori din lume. Ce tari au cele mai mari datorii