“Home Based Agent” adica HBA se adreseaza atat agentilor de turism cu experienta sau managerilor care nu mai sunt dispusi sa-si sustina costurile unei agentii, cat si persoanelor cu initiativa, care vor sa-si suplimenteze veniturile.

Poti sa te afiliezi prin programul “Home Based Agent” si sa iti construiesti propria ta afacere bazata pe produsul de top Perfect Tour, avand in spate un brand puternic si cu reputatie pe piata turistica, sau poti sa devii consultant independent si astfel sa iti maresti veniturile, se arata intr-un comunicat de miercuri al Perfect Tour.

Pentru a intra in programul HBA, ai nevoie de un laptop sau un PC cu conexiune la internet, imprimanta, disponibilitate pentru a cunoaste produsul, abilitati de comunicare si, evident, timp alocat acestei noi afaceri.

HBA prezinta ofertele clientilor avand in spate kitul de marketing Perfect Tour (carti de vizita, cataloage, pliante etc.), acces direct la sistemul de rezervari, precum si la un call center dedicat cu program 24/24.

Perfect Tour ofera training pentru produsele sale si coaching in turism atat agentilor noi intrati in program, cat si pe parcurs o serie de conferinte pe web pentru a fi la curent cu noutatile din domeniu.

In momentul in care, in urma unei oferte, un client este interesat sa faca rezervare, HBA contacteaza agentul desemnat de la Call Center, care il informeaza de toate conditiile rezervarii, trimitandu-i acestuia pe mail toate documentele pe care turistul trebuie sa le semneze: bon de comanda, contract, factura.

Dupa momentul in care documentele sunt semnate, clientul primeste confirmarea rezervarii in sistem.

Clientii carora HBA le ofera consultanta vor semna contractele cu turistul, bonurile de comanda cu Perfect Tour, asumandu-si toate obligatiile inscrise in contract.

Dupa ce turistul semneaza documentele, HBA le trimite pe mail agentului de la Call Center.

Plata integrala va fi facuta de catre client direct in conturile Perfect Tour, cu ajutorul facturii primite. Hartia primita de la banca pentru depunerea in contul Perfect Tour are valoare de chitanta.

Dupa ce plata serviciilor turistice va fi facuta integral in conturile Perfect Tour, HBA va primi documentele de calatorie pentru a le inmana turistului.

Perfect Tour este o companie cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice. Infiintata in anul 2004, compania are in prezent 12 filiale: Bucuresti, Brasov, Buzau, Craiova, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Tulcea si Chisinau si peste 600 de agentii partenere pe intreg teritoriul Romaniei.

Cifra de afaceri pe anul 2009 a depasit 19 milioane euro.