Daca pe listele propuse de competitorii electorali pentru Consiliul General cea mai mare parte dintre candidati au studii superioare, fiind profesori, economisti, juristi sau ingineri, printre acestia se numara si candidati cu studii medii, cum ar fi zidari, tamplari, lacatusi, electricieni, sudori si secretare, care vor sa decida pentru soarta Capitalei in urmatorii patru ani.

Astfel, Partidul Social Democrat al Muncitorilor propune drept candidati, alaturi de un muzician, doi jurnalisti, pensionari, mai multi studenti si un cameraman, un maistru de instalatii, un maistru electro-mecanic, un prelucrator prin aschiere, un reglor, un muncitor, un mecanic auto, un lacatus mecanic.

Vor ca, din partea acestui partid, sa contribuie cu experienta proprie, la bunul mers al administratiei municipiului sase soferi, un tamplar, un un zidar, un bucatar, un ospatar, dar si coafeza si o femeie "de profesie casnica".

PRM propune, printre candidatii sai, un biolog, un artist liric, medic veterinar si un regizor de montaj, precum si o casnica de profesie inginer, un pensionar de profesie maistru sculer si un mecanic de locomotiva.

Sperand ca vor fi omul potrivit la locul potrivit in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, mai candideaza un paznic, de profesie lacatus mecanic, un instructor de fitness, avand ca profesie de baza cea de tipograf, si un inginer care declara la rubrica "ocupatie" ca este presedinte al unei asociatii de proprietari.

Pentru cele 55 de locuri in CGMB, PDL a inregistrat o lista cu 69 de candidati, dintre care 24 sunt directori. Listele cuprind mai multi administratori, manageri si consilieri, un politolog si un conferentiar universitar, dar si un electrician si un maistru constructor fara ocupatie.

Alaturi de un profesor doctor inginer, un inginer diplomat, un sef care de productie, un medic rezident si un silvicultor, mai vor sa decida, din partea UNPR, in toate problemele de interes local ale orasului Bucuresti, un asistent medical, un merceolog, un sofer, un candidat fara ocupatie, de profesor inginer si jurist, un tehnician, un tehnoredactor fara ocupatie si un mecanic pentru motoare de avioane.

Sperand sa gaseasca locul potrivit in slujba cetatenilor municipiului Bucuresti, candideaza, de asemenea, un functionar administrativ, de profesie instalator tehnico-sanitare, un profesor de educatie fizica si sport avand ocupatia de administrator si un mecanic auto care este sef de departament.

Citeste continuarea pe www.mediafax.ro.