Absolventa a Facultatii de Limbi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti, ea a lucrat timp de 23 de ani ca HR expert in cadrul Ambasadei britanice, potrivit Ziarului Financiar.

In prezent, la BitDefender lucreaza cateva sute de angajati (425 la finele lui 2009, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finante), atat pe pozitii tehnice, in laboratoare (antispam, antimalware, amenintari online, inovatie si tehnologie), cat si in zona de marketing, vanzari, dezvoltare software si testare, suport tehnic sau project management.

Compania are aproape 30 de pozitii deschise in birourile din Bucuresti, Cluj, Franta si SUA si cauta angajati pentru departamentele de inovatie si tenologie, amenintari online, product management si dezvoltare software suport tehnic, potrivit datelor de pe site-ul BitDefender.

"Suntem vesnic in cautare de talente, tot timpul trebuie sa promovam oameni si sa cautam altii noi. Daca am gasit un candidat cu o competenta de nisa, l-am luat fara sa ma gandesc daca am sau nu post vacant", a mai spus Mihaela Dan.

Citeste mai mult pe www.zf.ro!

Sursa foto: Ziarul Financiar