Afisul fusese retras in august de CIA, dupa publicarea unui articol care acuza autoritatile americane ca monitorizeaza musulmanii, dar care a reaparut in ultimele zile.

Cu un simplu clic pe acest afis cu "National Clandestine Service Carreers" internautul ajunge la sectia Cariere a site-ului CIA. 

Cititorului de nationalitate americana i se propune atunci, daca are "un interes pronuntat pentru afaceri internationale", un post de specialist in limbi straine, cu conditia sa stapaneasca perfect limbi ca araba, coreeana, dari, pashtun, persana sau rusa. De asemenea, aplicantul nu trebuie sa fi consumat "droguri ilegale in ultimele 12 luni".

Salariul este intre 51.630 si 94.837 de dolari pe an, plus alte beneficii. 

Candidatul mai este informat ca intentia lui de a candida la Serviciul National Clandestin, supervizat de CIA si responsabil cu strangerea de informatii in strainatate, nu trebuie sa fie cunoscuta de anturajul sau. 

Aceste oferte de munca nu se limiteaza insa  la limbile straine, ci sunt cautati si specialisti in "operatiuni paramilitare" sau responsabili cu programe de antrenament. Astfel de afise publicitare se gasesc si pe site-urile altor publicatii americane, precum New York Times.