"S IMMO anunta lansarea The Mark, noul proiect de birouri care va fi dezvoltat de fondul de investitii austriac in Bucuresti. Cu o suprafata de 28.000 metri patrati si presupunand o investitie initiala de peste 66 milioane de euro, The Mark va fi amplasat la intersectia noului Bulevard Uranus cu Calea Grivitei, foarte aproape de Piata Victoriei. Colliers International si Jones Lang LaSalle au fost numiti agenti co-exclusivi ai proiectului", se arata intr-un comunicat al Colliers, citat de Mediafax.

Proiectul va cuprinde o cladire turn de 15 etaje, precum si un imobil mai mic, denumit Podium, de 6 etaje.

Pe langa suprafata supraterana, proiectul va cuprinde o suprafata subterana de 12.500 metri patrati, respectiv 275 locuri de parcare plus 44 de spatii suplimentare in zona exterioara. Suprafetele pe etaj vor varia intre 250 metri patrati si 2.300 metri patrati.

Proiectul este creat de unul dintre cele mai cunoscute case de arhitectura din lume, Chapman Taylor.

S IMMO AG este prezenta pe piata romaneasca din 2004, unde detine hotelul Novotel de patru stele, de pe Calea Victoriei, centrul comercial Sun Plaza din Piata Sudului, cu o suprafata inchiriabila de 80.000 metri patrati, inaugurat in februarie 2010, precum si proiectul de birouri Sun Offices, de 10.000 metri patrati.

Compania mai detine un teren la Julava, unde intentiona sa dezvolte un centru comercial.

S IMMO este detinuta de Erste Group si Vienna Insurance Group si este activa pe piata dezvoltarilor de locuinte, birouri, hoteluri si retail din Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croatia, Romania si Bulgaria.