Postul de televiziune NBC Universal ii va plati lui Trump si co-producatorului show-ului tv "The Apprentice" circa 160 de milioane de dolari in urmatorii doi ani, scrie Business Insider. La un calcul scurt, acest lucru inseamna ca el castiga 65 de milioane de dolari. Iar aceasta suma este considerabil mai mare decat cea pe care ar fi primit-o daca ar fi fost presedintele SUA. In acest caz el ar fi incasat "doar" 400.000 de dolari anual.

Celebrul miliardar american Donald Trump, dat in judecata pentru frauda!

Cei de la Business Insider noteaza ca nu ar fi obtinut acest contract fabulos daca nu ar fi castigat o mai mare vizibilitate in Statele Unite cand a anuntat ca vrea sa candideze la presedintie.

Cu toate acestea miliardarul Donald Trump nu se poate plange de bani, el are o vila impunatoare la propriu. Proprietatea are terenuri de tenis, spa, coafor, sala de evenimente si piscina, pe langa cele 58 de dormitoare si 33 de bai. Mar-A-Lago, cum este numita locuinta de lux a lui Donald Trump, a fost construita in 1924 de Marjorie Merriweather Post. La moartea acesteia, proprietatea a intrat in posesia guvernului si a devenit monument istoric.

In plus, el detine un avion care a costat nu mai putin de 100 de milioane de euro. El a cumparat de Paul Allen, cofondatorul Microsoft, un avion Boeing 757 pentru suma de 100 de milioane de dolari.Trump, care mai detine un Boeing 727, doreste sa upgradeze si noua achizitie inainte de primul zbor

Citeste si

La ei se poate. Dupa Microsoft, Google a marit salariile angajatilor. Care sunt motivele

Au miliarde in conturi, dar nu dau mai mult de cateva sute de dolari pe articolele vestimentare. Cat cheltuiesc pe haine Gates, Jobs sau Zuckerberg. FOTO