Producatorii de la Warner Bros., deja iritati de numeroasele probleme cu justitia pe care le-a avut recent Charlie Sheen, au sfarsit prin a-si pierde rabdarea cand actorul american, in urma cu cateva saptamani, a inceput sa lanseze o serie de injurii la adresa lui Chick Lorre, producatorul serialului de televiziune "Doi barbati si jumatate", si sa-si expuna problemele din viata privata in mass-media americana, scrie Mediafax.

Dupa ce au suspendat filmarile pentru serialul "Doi barbati si jumatate", unul dintre cele mai populare seriale de televiziune din Statele Unite de la lansarea sa din 2003, grupul Warner Bros. a anuntat, totodata, ca a pus capat contractului sau cu Charlie Sheen, invocand "conduita periculoasa si autodistructiva a acestuia".

Charlie Sheen, in varsta de 45 de ani, este de mult timp un obisnuit al presei de scandal, din cauza stilului sau de viata turbulent si a numeroaselor probleme pe care le-a avut de-a lungul anilor cu justitia - droguri, prostitutie si violenta domestica.

In mai 2010, actorul a semnat un contract pentru doua noi sezoane din "Doi barbati si jumatate" si a obtinut o marire de onorariu, ajungand sa castige, potrivit presei americane, 27,5 milioane de dolari pe an pentru rolul burlacului afemeiat Charlie Harper. Serialul avea o audienta saptamanala de circa 15 milioane de telespectatori in SUA.