Dave Dawes (47 de ani) este supraveghetor al unei fabrici, iar logodnica sa, Angela, (43 de ani) este voluntar la o asociatie de caritate.

Cuplul traieste intr-o garsoniera inchiriata, iar acum cei doi planuiesc sa-si faca nunta mult visata si sa-si cumpere case in Londra si Portugalia. De asemenea vor sa viziteze Las Vegas si sa mearga in vacanta in Elvetia.

Dave este fanul echipei de fotbal Chelsea Londra, asa ca acum vrea sa fie prezent la toate meciurile. Dorinta lui cea mai mare: "Mi-ar placea ca intr-o zi sa vina Frank Lampard la mine acasa si sa stam impreuna la o ceasca de ceai". Mai mult vrea sa locuiasca chiar langa stadionul Chelsea.

Formula norocului: Cum sa castigi la loto din trei in trei luni

Pe langa implinirea propriilor dorinte, Dave si Angela au hotarat sa ajute si 20 de persoane dragi lor, cu cate un milion de lire de fiecare.

Cu acest premiu, logodnicii din Wisbech, Cambs sunt mai bogati ca David Bowie, a 703-a persoana din topul milionarilor, ca Sharon si Ozzy Osbourne (£95 million), si Gwyneth Paltrow si Chris Martin (£48 million).

A fost al treilea bilet pe care l-au jucat in viata lor si nu mai vor sa cumpere altul: "Ar fi crud sa castigam din nou", a spus Angela. "Nu am mai castigat nimic altceva in viata mea pana acum ", a adaugat aceasta.

Numerele castigatoare la EuroMillions au fost 18, 26, 34, 38, 42 iar cele Lucky Star, 5 si 8.