"Este dezgustator. Michelle profita de pozitia sa privilegiata in timp ce majoritatea americanilor care muncesc din greu abia isi pot permite o saptamana sau doua de concediu", a declarat o sursa pentru National Enquirer.

Prima Doamna ar fi petrecut 42 de zile de vacanta in ultimul an, inclusiv cea din Spania de 375.000 de dolari si cele patru zile la ski in Vail, Colorado, unde a cheltuit 2.000 de dolari pe noapte pentru un apartament la hotelul Sebastian.

In plus, sejurul de noua zile al familiei la Martha's Vineyard este, de asemenea, scump. Proprietatea inchiriata costa 50.000 de dolari pe saptamana. 

"Lui Michelle ii plac, de asemenea, bauturile alcoolice scumpe in timpul excursiilor. Prefera martini cu votca de cea mai buna calitate si are o preferinta aparte pentru vinurile spumoase scumpe", a mai declarat sursa respectiva. 

Atunci cand presedintele si sotia sa platesc pentru unele dintre cheltuielile personale din propriul buzunar, site-ul whitehousedossier.com arata ca valoarea platita de cuplu este cu mult depasita de pretul platit de populatie.  In plus, presedintele si familia sa au sosit cu avioane separate in Massachusetts, desi au calatorit in aceeasi zi.

Citeste si:

Care va fi urmatorul produs revolutionar al Apple si cum va arata viata lui Steve Jobs dupa demisie

Steve Jobs a demisionat de la conducerea Apple. "Suntem orfani fara Michelangelo al erei digitale". Cum au reactionat bursele