Pentru intreg anul fiscal 2010, Murdoch a obtinut 33,3 milioane de dolari, bani ce includ si bonusul de 12,5 milioane de euro. Si asta nu e tot, el a mai primit actiuni in valoare de 8,5 milioane de dolari. Lucru ce inseamna ca salariul sau a crescut cu 47% fata de 2009.

Fiul lui Murdoch James - care a fost si mai afectat de scandalul interceptarilor de telefoane la News of the World, a primit un salariu mai mare cu 73%. Astfel, a primit un bonus de 6 milioane de dolari, salariul sau ajungand astfel de 17,9 milioane de dolari.

Vineri, James Murdoch a spus ca nu va incasa bonusul tinand cont de imensul scandal provocat de situatia News of the World. Insa, tatal sau va pastra bonusul.

Ziarul care a murit de rusine
 
Saptamanalul News of The World si-a luat pe10 iulie, adio de la 7.500.000 de cititori. Cei 200 de jurnalisti au muncit in acest sfarsit de saptamana la necrologul publicatiei pe care a ingenuncheat-o uriasul scandal al interceptarilor telefonice ilegale.
 
Din cel mai citit saptamanal britanic, News of the World a ajuns cel mai detestat. "A murit de rusine", cum titra concurenta, dupa ce s-a descoperit ca angajatii au piratat mesageria vocala a unei adolescente rapite si asasinate in 2002. A fost doar cireasa de pe tort, pentru ca tot ei interceptasera convorbiri ale rudelor celor morti in atentatele din iulie 2005, dar si al unor apropiati ai soldatilor ucisi in Irak si Afganistan.

Citeste si:

Grecia va da faliment pana in martie anul viitor. Cum vede un economist de la FMI viitorul Europei

Google+ creeaza un cerc cu utilizatori privilegiati. Cine poate figura pe lista