Membrii clanului Rostas traiau la Londra din ajutor social, dar principalul lor venit provenea din jefuirea navetistilor, care adormeau noaptea in trenuri.

Potrivit Daily Mail, familia Rostas a ajuns foarte bogata prin aceste infractiuni, construindu-si patru vile in Romania.
Infractiunile au avut loc timp de cel putin doi ani, clanul facand aproximativ 500 de victime, cred politistii britanici, desi cei acuzati recunosc numai 185 de jafuri.

Pe langa bani, tiganii furau si telefoane mobile, pe care le vindeau in Romania. Cu banii obtinuti, ei si-au construit patru vile la Huedin, publicatia britanica remarcand si “prostul-gust” ale acestor constructii. Toate vilele sunt lasate nefinisate, pentru ca proprietarii sa nu fie obligati sa achite impozitele prevazute de lege.

Reporterii Daily Mail au luat un interviu unui membru al clanului Rostas, care locuieste la Huedin si se lauda cu averea familiei sale: “Suntem foarte bogati. Muncim in Anglia, Spania si Franta, castigam foarte multi bani”, spune acesta, precizand ca pentru una dintre vile, cu emblema Mercedes in varful turnuletelor, clanul a platit nu mai putin de un million de euro.

Afla intreaga poveste a romilor din Anglia pe www.stirileprotv.ro