Vladimir Putin nu este "un maestru al sahului care sa pacaleasca Occidentul sau sa-l pacaleasca pe Obama", a afirmat presedintele american, intr-un interviu pentru CNN inregistrat vineri, inainte de plecarea sa in vacanta in Hawaii, si difuzat duminica, potrivit Mediafax.

Dimpotriva, politica lui Putin si sanctiunile occidentale impuse Moscovei au provocat criza economica in Rusia, a adaugat el.

 "Acum, el este capul prabusirii monedei (tarii) sale, unei crize financiare majore si unei contractii economice enorme", a declarat presedintele american. 

Rusia este afectata in prezent de o criza financiara majora in urma prabusirii monedei nationale.

Vladimir Putin sustine ca nimeni nu va reusi "sa intimideze sau sa izoleze" Rusia 

La randul sau, presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat sambata ca nicio tara nu va reusi sa "intimideze, sa domine sau sa izoleze" Rusia, asigurand ca este pregatit sa "treaca prin unele dificultati" pentru a garanta suveranitatea tarii, afectata de sanctiuni din cauza crizei ucrainene, relateaza AFP. 

"In mod evident, nimeni nu va reusi sa ne intimideze, sa domine sau sa izoleze Rusia. Nimeni nu a reusit vreodata acest lucru si nimeni nu va reusi", a afirmat Putin intr-un discurs sustinut cu ocazia Zilei angajatilor agentiilor de securitate.