Schwarzenegger, in varsta de 63 de ani, fost Mister Univers, de origine austriaca, se gandeste la viitorul sau politic, iar anturajul sau l-a sfatuit sa revina in Europa, pentru a candida la presedintia Uniunii, potrivit revistei Newsweek.

"In urmatorii ani, Uniunea va trebui sa isi gaseasca un presedinte de mai mare anvergura, cineva capabil sa unifice Europa", a declarat, pentru revista, Terry Tamminen, fostul sef de cabinet al lui Schwarzenegger.

"Francezii nu vor un german, germanii nu vor un italian. Vor alege, mai degraba, un european plecat in Statele Unite, resuscitand viziunea unui Washington sau a unui Jefferson, pentru o Europa unita", a adaugat Tamminen, fara sa dea in mod explicit numele fostului guvernator american.

Dupa doua mandate la conducerea Californiei, au aparut o serie de zvonuri cu privire la viitorul politic sau cinematografic al "Governatorului".

Intre timp, Arnold Schwarzenegger va reveni pe ecrane. La inceputul lui aprilie, el a prezentat, la Cannes, "The Governator", un desen animat care-l infatiseaza ca supererou.