Se intampla in Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Targu-Mures si Constanta.  Este vorba de un parteneriat intre primarii si Visa Europe care a inceput inca din 2013, iar anul acesta s-a extins.

In centrele comercialele din aceste orase exista agentii speciale pentru plata taxelor si impozitelor locale cu orice tip de card bancar, nu doar Visa. Si deschise de luni pana duminica, spre deosebire de casieriile din institutiile statului, unde pana si guvernatorului BNR Isarescu i s-a intamplat sa fie luat la rost de o angajata a Fiscului.

Lista agentiilor din centrele comerciale unde puteti sa va platiti taxele cu cardul si programul lor

Bucuresti:
In sectorul 1, in agentiile Raiffeisen Bank din Promenada Mall si Feeria - Baneasa Shopping City, deshise zilnic intre 10.00 – 22.00. In sectorul 2 exista un stand special in Cora Pantelimon, deschis tot intre 10 dimineata si 10 seara. In sectorul 3 sunt standuri la Bucuresti Mall, Auchan Titan si Auchan Vitan, deschise intre 14:00 si 20:00. In fine, in sectorul 4 contribuabilii pot plati taxele si impozitele locale cu cardul la standul din Sun Plaza Mall, cu program 15.00 – 20.00.

Iasi: exista un stand special la Iulius Mall, deschis in fiecare zi intre 14.00 si 22.00.

Cluj-Napoca: taxele si impozitele locale pot fi platite cu cardul la standul din Iulius Mall, deschis intre 14.00 si 22.00

Targu-Mures: exista un stand special in complexul comercial Promenada Mall, cu program zilnic 15:00-20.00

Constanta: stand la Maritimo Shopping Center cu program 10.00-22.00

Toate aceste standuri si agentii sunt deschise pana la sfarsitul lunii martie. Iar daca nu stai intr-unul din aceste localitati, intra in aplicatia noastra, vezi unde poti plati cu cardul taxele si impozitele in orasul tau si poti castiga un super-telefon