Starul in varsta de 50 de ani a declarat deja ca isi doreste sa isi gaseasca linistea dupa despartirea de Katie Holmes, in varsta de 33 de ani, produsa in luna iunie.

Tom Cruise are in vizor si un castel medieval situat la aproape 160 de kilometri departare de nordul Romei. Insa actorul George Clooney, in varsta de 51 de ani, isi doreste ca Tom Cruise sa se mute in Villa Oleandra, resedinta sa de pe lacul Como. La randul sau, Clooney cauta sa isi schimbe casa de vacanta de pe lacul Como cu o resedinta in Salerno, in sudul Italiei, deoarece iubita lui, Stacy Keibler, nu este un fan al zonei din apropierea orasului Milano, potrivit Mediafax.

Totusi, potrivit unor surse, Tom Cruise ar cauta o casa si in New York, pentru a fi aproape de fiica sa, Suri, care locuieste in prezent cu mama ma, Katie Holmes.

Tom Cruise ocupa primul loc in Topul 100 al celor mai bine platiti actori de la Hollywood, publicat de revista Forbes. Actorul american, a carui viata personala este afectata in aceasta perioada de divortul de Katie Holmes, a castigat 75 de milioane de dolari in perioada 1 mai 2011 - 1 mai 2012, au anuntat editorii revistei Forbes.

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuti actori de film. Pe langa hiturile de box office, precum cele din seria "Misiune: Imposibila", Cruise are in palmares si filme indreptate spre cinematograful de arta: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg inchisi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), si "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001).

In afara de cariera sa cinematografica, Tom Cruise este celebru pentru ca este un membru marcant al cultului scientologic, considerat o secta in multe tari europene. Acesta a fost fondat in Statele Unite, in 1954, de scriitorul de literatura SF Lafayette Ron Hubbard (1911 - 1986), care a pretins ca oamenii poarta in ei urme ale unei vechi civilizatii extraterestre.

Cultul are statut de intreprindere comerciala si milioane de adepti pe care prefera sa-i recruteze din cercurile sociale influente. Adeptii trebuie sa doneze sume mari de bani pentru a urma cursurile scientologice.

George Clooney si-a castigat renumele ca actor, producator, producator executiv, scenarist si regizor, dar si ca activist dedicat cauzelor umanitare. In 2006, George Clooney a primit un premiu Oscar pentru rolul din "Syriana", pentru care a castigat si Globul de Aur. Actorul a mai fost nominalizat la premiile Academiei americane la diverse categorii, pentru filmele "Noapte buna si noroc", "Michael Clayton", "Sus, in aer/ Up in the Air", "Descendentii/ The Descendants", "Ziua tradatorilor/ The Ides of March".