Regia a scos, miercuri, la vanzare opt apartamente cu trei sau patru camere, in suprafata cuprinsa intre 138 si 161 metri patrati, la preturi de pornire a licitatiei intre 187.364 euro si 222.208 euro, toate situate pe Aleea Cauzasi, sector 3.

Pentru niciuna dintre aceste proprietati nu a existat insa ofertanti, iar regia intentioneaza sa organizeze o noua licitatie, fara sa modifice pretul de pornire.

In primavara acestui an, Regia Patrimoniului Protocolului de Stat a organizat licitatii pentru mai multe imobile, dar putine dintre acestea au fost vandute, deoarece potentialii cumparatori nu s-au aratat interesati si nu s-au prezentat la aceste licitatii.

Multe dintre toate aceste imobile au mai fost scoase la vanzare de RA-APPS si in anii anteriori, dar fara succes. Marti, RA-APPS a organizat licitatii pentru vanzarea a sase apartamente si doua spatii comerciale din Bucuresti, dar din nou fara succes.

Lista primelor 130 imobile scoase la vanzare, din totalul celor 733 de imobile aprobate de Guvern la sfarsitul anului trecut, include apartamente in centrul Capitalei, spatii comerciale, terenuri, vile si hoteluri, dar nu si active valoroase precum Clubul Floreasca, hotelurile Triumf si Mara. In bugetul pentru acest an, Guvernul si-a propus sa incaseze 706 milioane lei (peste 160 milioane euro) din vanzarea imobilelor RA-APPS.