Stefan Gheorghiu a fost remarcat de Loredana, jurat al emisiunii "Vocea Romaniei", care l-a luat in echipa proprie.

Potrivit zf.ro, Stefan Gheorghiu va trebui in urmatoarele luni sa-si imparta timpul intre restructurarea companiei Impact si antrenamentele pentru show-ul difuzat de Pro TV.

Mai multe fonduri de investitii straine au cumparat in ultimii ani pachete de actiuni de la fondatorul companiei, Ioan Dan Popp, si au ajuns in prezent sa controleze impreuna peste 50% din actiuni si sa-si impuna strategia si o noua conducere.

Principalele fonduri de investitii prezente in actionariatul Impact sunt suedezii de la East Capital cu 10% din actiuni, americanii de la Artio cu 8,5% si Franklin Templeton cu un pachet de 6%. Popp detine 16,5% din actiuni.

Stefan Gheorghiu a preluat zilele trecute conducerea operatiunilor unei companii care in ultimii trei ani a avut pierderi si se afla intr-o situatie financiara precara. Impact a acumulat in ultimii doi ani si jumatate pierderi de circa 44 milioane de lei (10,5 milioane de euro) dupa ce vanzarile companiei au scazut de la maximele din 2008 de 11 ori si s-au cifrat anul trecut la 13,5 milioane de lei (3,2 milioane de euro).

Anterior venirii lui la Impact, Stefan Gheorghiu a fost directorul comercial pe Romania, Georgia si Bulgaria al dezvoltatorului imobiliar Willbrook International.

In ceea ce priveste pasiunea lui pentru muzica, pe site-ul emisiunii "Vocea Romaniei" (vocearomaniei.protv.ro), Stefan Gheorghiu spune ca muzica inseamna pentru el un refugiu ideal din lumea in care traieste.

Citeste mai multe despre concurentul de la “Vocea Romaniei” pe www.vocearomaniei.protv.ro.