"Din ansamblul rezidential Trikorfo Beach, Grecia, s-au antecontractat 8 case. Putem spune ca tipul de cumparator ce prefera acest tip de locuinta este foarte diversificat. Exista romani din toate ramurile sociale (medici, avocati, antreprenori), cat si cetateni straini", povesteste Alexis Tzanos, director Orfeas Real Estate, citat de imopedia.ro.

Casa de vacanta premium pe malul marii Egee la 185.000 euro a fost una dintre ofertele vedeta la Regata Imobiliara.

In conditiile in care, la noi, pe malul Marii Negre, o vila cat de cat ok se vinde cu peste 300.000 de euro, preturile din Grecia par extrem de bune!

Complexul rezidential "Trikorfo Beach" se afla in Halkidiki, peninsula din Nordul Greciei formata din trei fasii de pamant Kassandra, Sithonia si Athos.

Ansamblul de vile se gaseste pe cel de-al doilea picior numit Sithonia, cel mai frumos si exotic dintre cele trei.

"Trikorfo Beach" are vedere la plajele de nisip auriu si este chiar in centrul Halkidiki, una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta din nordul Greciei.

Amplasate in jurul gradinilor din complexul "Trikorfo Beach", vilele spatioase din acest ansamblu va ofera intimitatea de care aveti nevoie.

Complexul "Trikorfo Beach" este format din 143 de vile, in mare parte deja vandute. La capitolul facilitati amintim: patru terenuri de tenis si baschet, o piscina, infrastructura la cele mai inalte standard si bineinteles distanta de numai 150 metri de mare.

Vilele au suprafete cuprinse intre 78-85 mp, sunt construite din caramida au acoperis din tigla, geamuri termopan. Casele se vand la cheie.

Proprietarul nu trebuie decat sa-si aduca bagajele. Vilele sunt complet mobilate si utilate, cu masina de spalat, aragaz, cuptor, frigider, paturi duble, canapele, tv color, aer conditionat, mese, dressing.

Grecii au mai vandut la evenimentul Imopedia si vile in complexului Castelli Residence de langa Bucuresti.

Din cele 46 de vile disponibile in cadrul complexului Castelli Residence s-au antecontractat patru imobile in perioada targului, iar in saptamana urmatoare inca cinci, tot in urma targului, totalizand noua astfel de vile, vandute intr-o perioada foarte scurta.