Depinde foarte mult ce iti doresti, dar poti gasi garsoniere, bine pozitionate, chiar si in centrul Capitalei, care sa coste mai putin de 17.000 de euro. Nu glumim!

Vorbim, de exemplu, despre o garsoniera din Piata Romana, nu foarte incapatoare desigur, are 12 metri patrati, dar ai sta practic in centrul Bucurestiul. Ce te-ar mai putea interesa?

Cat costa? 14.500 de euro este pretul sau de listare! Vrei sa o vezi? Inainte de asta, nu uita ca de regula, potrivit agentilor imobiliari, din pretul cerut poti obtine un discount de pana la 8%!

Asta pentru noi ar inseamna ca de la cei 16.500 de euro bugetati am putea merge maximum pana spre 17.800 - maximum 18.000 de euro! Suna foarte bine!

Este perioada cumparatorului si nu a vanzatorului asa ca tu sau noi facem regulile!

Continuam cu o garsoniera la Grivita de 15.000 de euro si 33 de metri patrati! Cum nu are poze, nu ne putem face o idee despre ea! Suna prea bine insa, nu? In Bucuresti, din pacate, preturile mici inseamna putini metri patrati si nu exista atata generozitate ca in alte mari orase!

O sa iti dai seama imediat despre ce vorbim! Mai ai putina rabdare!

Ramanen la Bucuresti si te anuntam ca la 1 Decembrie 1918, am gasit o garsoniera la vanzare cu 16.500 de euro si 16 metri patrati!

Daca fortam putin nota si mergem spre 17.000 de euro avem o garsoniera de 18 metri patrati, iar la 17.600 iti poti cumpara chiar o garsoniera noua si mai spatioasa! Cel putin asa spune anuntul!

Mai multe oferte gasesti si AICI!

Sa mergem mai departe si in alte orase mari din tara. Ce ai putea sa-ti cumperi in Cluj cu banii pentru cel mai tare Duster? N-o sa-ti vina sa crezi!

La un pret de listare de 18.000 de euro, in zona Floresti, gasesti apartament cu o camera la 36 de metri patrati, construit in 2009. 

Tot la 18.000 de euro mai ai o oferta tentanta!

Acum, depinde de tine sa mai negociezi ca sa nu dai mai mult decat pe Dacia Duster-ul luat in calcul.

La 22 de metri patrati, ai un pret afisat de 17.800 pentru o garsoniera in zona Marasti!

Si in Timisoara sunt preturi foarte bune! Iti poti cumpara o garsoniera cocheta si chiar destul de bine pozitionata cu mai putin de 18.000 de euro!

Curios sa vezi oferta?

Ce pare ai? Care arata mai bine?

Mergem si pana la Iasi, nu? Aici, preturile incep de la 15.500 de euro in sus! Acum, sa-ti spunem sau sa nu-ti spunem?

Sa zicem ca DA! Daca ai 8.000 de euro poti sa-ti cumperi ceva luxos, dar mai platesti 30 de ani dupa... ca sa ajungi sa acoperi pana la pretul final! De vazut insa, in mod clar ar trebui sa vezi! Ce zici?

Daca riscam si mai mult si mergem pe logica asta, am putea sa-l ascultam pe Dragos Dragoteanu, proprietarul agentiei imobiliare Euroest, care scrie ca daca ai 2.000 de euro in buzunar poti sa-ti cumperi ACUM direct un apartament prin Prima Casa!

Ai nevoie de mai mult?