Pentru ca nu mai au loc, au pus afise pana si in curti, doar ca nimeni nu se opreste sa le studieze. In Capitala, cele mai multe anunturi sunt la Primaria Sectorului 1, unde, saptamanal, angajatii tapeteaza peretii de la Registratura.

O vila de 400 de mp, central, cu tot atata teren, are ca pret de pornire in licitatie suma de 497.000 de de euro. Pretul poate ajunge la jumatate pentru o casa mai mica si teren mai putin, dar in zona Soselei Chitila.

In sectorul trei, preturile de strigare pleaca de la 40.000 de euro pentru doua camere, pentru locuinte evaluate la 60.000 de euro si 80.000 de euro pentru locuinte de trei camere, evaluate la peste 100.000. Chiar si asa, putini sunt interesati.

Si la Cluj, pe trei aviziere sunt zeci de anunturi cu licitatii. Un imobil de 3,5 milioane de euro se vinde cu 2,5 milioane.

Iar la Iasi afisele cu executari stau inclusiv in curte. Acestea se improspateaza o data pe luna, cand mai vin cate 50 sau 60 de afise. 

Daca proprietatile se vand sub valoarea creditului, debitorii risca sa fie executati si pentru alte bunuri sau sa aiba popriri pe salarii pana la recuperarea intregii datorii.