Luxoasele apartamente sunt opera arhitectului britanic Richard Rogers, cunoscut pentru proiectarea cladirii bancii Lloyd's si a Millenium Dome din Londra dar si pentru conceperea cladirii in care functioneaza Curtea Europena a Drepturilor Omului din Strasbourg.

Pentru a intra in posesia unui apartament in complexul One Hyde Park, cei intersati trebuie sa plateasca 6,5 milioane de lire (7,7 milioane de euro) pentru o garsoniera, preturile putand urca pana la 140 de milioane de lire (166 milioane de euro) pentru un penthouse.

Costul mediu pentru un metru patrat in complexul One Hyde Park este de 65.000 lire (77.000 euro).

Apartamentele beneficiaza de room service non-stop, lifturi private pentru fiecare apartament, geamuri antiglont, tehnologie de scanare oculara, podele din marmura si lemn, parcare subterana cu 115 locuri, camere de refugiu in caz de pericol si de privelistea spectaculoasa a parcului Hyde Park si a lacului Serpentine.

Viitorii proprietari, printre care se numara seicul Hamad bin Jassim bin Jabr al-Thani, care ocupa functia de ministru de externe a Qatarului, vor beneficia si de serviciile unei echipe de asistenti personali.

Cladirile sunt dotate cu cinema, bazin de inot olimpic, sauna, sala de fitneess, simulator de golf si crama.

Citeste continuarea pe www.zf.ro!