Conform deciziei magistratilor, fostul ministru al Industriilor trebuie sa-si paraseasca locuinta dupa ce George Copos a castigat in instanta.

Finantatorul Rapidului a cumparat drepturile litigioase asupra mai multor spatii situate intr-un bloc din Piata Victoriei - inclusiv in cel in care sta Dan Ioan Popescu. Culmea este ca acesta din urma stia ca si-a cumparat legal casa cu 800 de milioane de lei de la o firma care nu avea insa dreptul sa o instraineze.

George Copos recunoaste ca situatia este una delicate. "N-as putea sa fac niciodata o executare silita impotriva lui Dan Ioan Popescu. Am intrat intamplator in acest litigiu si daca stiam ca e vorba despre Dan Ioan Popescu nu as fi intrat niciodata. Vom gasi solutia corecta", spune Copos.

Pe de alta parte a cerut totusi executarea silita. Fostul ministru al Industriilor mai are doua opriuni: sa conteste executarea tot in justitie sau sa ceara banii inapoi de la cel care i-a vandut apartamentul situat la doi pasi de Guvern. Doar ca e o mica problema: intre timp, vanzatorul a murit.