Schitele curente ale proiectului Odeon Tower din Monaco arata o locuinta pe cinci niveluri, ce va beneficia de un spatiu de 3.300 de metri patrati. Proiectul include si o piscina Infinity cu o cascada.

Fred Schiff, unul dintre agentii de marketing de la Knight Frank, ce se ocupa de Odeon Tower, a declarat pentru CNBC ca pretul penthouse-ului este pur speculativ. S-a luat in considerare spatiul locuintei si costurile apartamentelor din cladire, al caror pret incepe de la 85.000 de dolari pe metru patrat.

Daca va fi vanduta la pretul de 280 de milioane dolari, locuinta va deveni cel mai scump penthouse din lume, urmatorul clasat fiind unul situat in One Hyde Park din Londra, care s-a vandut pentru 216 milioane dolari.

Turnul Odeon va avea 170 de metri inaltime, iar locatarii sai se vor bucura de o priveliste asupra Marii Mediterane, gratie ferestrelor din podea pana in tavan. Cladirea de 49 de etaje va gazdui 70 de apartamente, fara a lua in calcul penthouse-ul si duplexurile.

Complexul va beneficia de un supermarket propriu, iar locatarii vor avea asigurate si servicii de menaj. Interiorul a fost proiectat de Alberto Pinto, care a folosit marmura, bronzul si lemnul, ca principale elemente de design.    

Sursa foto: Courtesy of Tour Odeon