Si desi toata lumea a fost fascinata de noua constructie neconventionala, cu 27 de etaje, care s-a ridicat in centrul orasului indian, se stiu putine lucruri despre ea.

Sotia lui Ambani, Nita, a acordat recent un interviu pentru Vanity Fair, in care a povestit cateva lucruri despre noua locuinta a familiei.

Mai jos gasiti cateva detalii despre cea mai scumpa locuinta din lume:

1. Cladirea de peste 37.000 de metri patrati care 27 de etaje, dar pentru ca inaltimea camerelor este dubla fata de cea obisnuita, constructia pare a avea 40 de etaje.

2. Contrar a ceea ce a aparut in presa, Antilia nu se afla intr-un cartier sarac al Mumbay-ului, ci este amplasata pe Altamount Road, una dintre cele mai scumpe strazi din lume.

3. Spre deosebire de majoritatea miliardarilor, Antilia este singura locuinta a lui Ambani. Inainte de a se muta in noua casa, miliardarul locuia cu mama si fratele sau.

4. Desi familia are multi angajati care sa-i ajute in casa, copiii, din care doi studiaza in America, isi fac singuri curatenie in camerele lor cand sunt acasa.

5. Antilia are un garaj in care pot fi parcare 168 de masini, precum si trei helioporturi pe acoperis, pentru cei care vor sa vina in vizita in zbor.

6. Doar holul are 9 lifturi.

7. Locuinta este dotata cu un complex spa, gradini teresate si un pemlu in care familia merge frecvent sa se roage. In blocul lui Ambani se mai gaseste o sala de bal, apartamente pentru musafiri si o sala de teatru cu 50 de locuri.

8. Apartamentele in care locuieste familia sunt la ultimul etaj, pentru a se bucura de lumina soarelui, a declarat sotia lui Ambani, pentru Vanity Fair.

9. Locuinta a fost denumita dupa numele unei insule mitice din Oceanul Atlantic.