De exemplu, in Bucuresti, sunt disponibile pentru inchirierea cu ziua garsoniere si apartamente, mai ales in zonele centrale, iar, in general, preturile pornesc de la 60 de lei pe noapte si ajung pana la 50 de euro.

Culmea este ca actuala criza a adus insa si o abundenta de anunturi "speciale", prin care proprietarii spun ca asigura discretie si inchiriaza garsoniere in zone centrale pentru preturi incepand de la 50 de lei pentru 2-3 ore.

Unii proprietari, mai ambitiosi, inchiriaza chiar cu ora, iar unul dintre anunturile de gen este de 20 de lei pe ora.

Ne intoarcem insa la lucruri serioase. Mai multe detalii aveti AICI!

Daca vreti sa alegeti dintr-o oferta mai bogata, puteti trece in revista si anunturile publicate de firmele de profil, a caror afacerea consta chiar in administrarea catorva zeci de locuinte care sunt inchiriate in regim hotelier.

Anunturi de acest fel puteti gasi pe www.accommodation365.ro sau pe www.cazare-regim-hotelier.com.

Mai exista si www.bucharestrent.com ori www.bucharest-apartments.ro, dar si altele.

Preturile pornesc de la 20-25 de euro pe zi. Daca stati mai multe zile, obtineti (bineinteles) si reduceri.

Trecem la Brasov. Aici, preturile pentru o noapte de cazare in regim hotelier intr-o garsoniera pornesc de la 80-100 de lei.

Partea buna este ca pot sta si doua persoane acesta fiind pretul pe camera si nu de persoana, asa cum se intampla, de exemplu, in cazul hotelurilor.

Puteti apela si la o pensiune, unde lucrurile stau cam la fel. Mai multe detalii despre preturi si oferta actuala de cazare in Brasov aveti AICI!

Inchirierea de locuinte in regim hotelier in Constanta costa de la circa 100 de lei pe noapte in cazul unei garsoniere dintr-o zona semi-centrala si pleaca de la 150 de lei pentru un apartament de 2 camere in care se pot caza fara probleme si patru persoane.

Informatii mai multe gasiti si aici! 
Daca va bate gandul sa mergeti la Timisoara pentru cateva zile, aici, preturile pornesc de la 15 de euro pe noapte  in cazul unei garsoniere si ajung spre 30 de euro pentru un apartament.

Oferte gasiti pe www.aquarium.ro si pe regim-hotelier-timisoara.ro. Anunturi de acelasi gen sunt si pe www.renting-tm.ro.

In Cluj, inchirierea in regim hotelier incepe de la 80-90 de lei pe noapte in cazul unei garsoniere si ajunge spre 120-140 de lei in cazul unei apartament cu doua camere.

Oferte gasiti pe www.residence-panorama.ro sau www.regim-hotelier-cluj.eu, dar si pe www.regimhoteliercj.ro ori pe www.cazareclujnapoca.ro, dar mai sunt si alte portaluri de profil.

Cel mai bine este sa va faceti o documentare foarte serioasa inainte sa plecati in calatorie, in functie exact de coordonatele vizitei dumneavoastra!