Dimineata, dupa ora 09:00, Virgil Becali si Mihai Stoica au ajuns la penitenciarul Rahova. Impreuna cu ei, incarcat cu sacose pline probabil cu alimente, a intrat pe poarta inchisorii si Ionut Lutu, omul de casa al lui Gigi Becali. Trei ore mai tarziu, Virgil Becali si MM Stoica au parasit penitenciarul. Nu au vrut sa faca nicio declaratie, insa nu este exclus ca cei doi sa fi vorbit despre afacerile pe care le deruleaza in numele lui Gigi Becali.

Meme Stoica a fost imputernicit de Becali sa se ocupe de Steaua Bucuresti. Jucatorii isi asteapta banii, care intarzie de 5 luni. ProSport noteaza ca Viorel Hrebenciuc va fi cel care va da clubului 3 milioane de euro imprumut, pana cand Steaua va primi de la UEFA 11 milioane de euro.

Un domeniu in care lucrurile merg mai bine pentru latifundiarul din Pipera este cel imobiliar. Tranzactiile cu terenuri, intr-o perioada in care piata este inghetata, sunt o raritate. Asa ca oferta de cumparare a unui britanic pentru un teren de 2 hectare detinut de Becali, a picat cum nu se poate mai bine. 15 milioane de euro ar fi suma oferita, cu 5 mai mult decat a investit Becali acum 3 ani. George Becali are nenumarate terenuri cumparate inainte de boomul imobiliar din 2008, care intre timp si-au mai pierdut din valoare.

Cei care au lipsit de la vizita de astazi sun avocatii. Becali se va intalni cu ei peste cateva zile, cand Instanta suprema va lua o decizie in dosarul Valiza. In pleodoaria tinuta la termenul de saptamana trecuta, finantatorul Stelei a recunoscut ca a falsificat un document de cumparare a unui teren pentru a masca faptul ca voia sa ii premieze cu 1,7 milioane de euro pe jucatorii Universitatii Cluj. Becali a cerut practic sa fie condamnat pentru fals si achitat pentru dare de mita.