Gigi Becali nu s-a ferit niciodata sa-si afiseze averea in public. Banii in sine i-au adus o notorietate chiar mai mare decat fotbalul. Averea sa uriasa poate fi vazuta cel mai bine din elicopter.

Sansele sunt ca daca ai o casa in nordul Bucurestiului, terenul sa fi fost candva al lui Gigi Becali.

Becali este primul posesor de Maybach din Romania . O masina de 650.000 de euro pe care nu ezitat sa o repere cu ranga cand i s-a indoit tabla.

Casa lui Becali din Pipera paleste insa pe langa palatele verilor sai, care au o avere de 65 de milioane de euro.

Pentru o mica bucata de teren, McDonald's i-a platit lui Gigi Becali 2 milioane de euro.

Ioan si Victor Becali au investit si ei in imobiliare si detin terenuri de lux.

George Copos ocupa un onorabil loc 3 in randul celor mai bogati oameni din fotbal. Are 7 hoteluri in Bucuresti, Poiana Brasov si Eforie Nord dar si o fabrica de motoare. Iar cofetariile sale vand prajituri de 5 milioane de euro pe an.

Cristi Borcea, finul lui Becali, este cunoscut ca romanul cu cea mai scumpa nunta. 1 milion de euro costat nunta anului 2012. La 42 de ani fostul actionar de la Dinamo a strans o avere de 120 de milioane de euro. Detine o companie de transport pentru produse petroliere dar si hoteluri in Bucuresti, Timisoara si pe litoral. Borcea este si proprietarul unui apartament de 600.000 de euro in Miami, oras in care a deschis si un restaurant.

Fostul international Gica Popescu face bani tot din imobiliare. Averea sa era estimata la 40 de milioane de euro in 2008. Intr-un timp era romanul cu cea mai extravaganta casa . A vandut proprietatea in 2011 unui om de afaceri libanez cu 2 milioane si jumatate de euro. Si-a incercat norocul si cu un bazar in Rahova in care a investiti zece milioane de euro, care in prezent este aproape de faliment.

Gigi Netoiu fostul patron al Universitatii Craiova este in prezent om de afaceri. Are o avere estimata la 15 milioane de dolari.

Managerul general al Stelei, Meme Stoica, este singurul din dosarul greilor din fotbal despre a carui avere nu se cunosc amanunte. MM a avut intotdeauna o slabiciune pentru hainele si masinile scumpe.

Jean Padureanu este presedintele clubului de fotbal Gloria Bistrita. Dintre toti, Padureanu are cea mai mare experienta in fotbal si este si cel mai sarac. Locuieste intr-un apartament la bloc si nu are masina.