Cea mai premiata cantareata din toate timpurile, detinatoare a 6 Grammy, a murit la 48 de ani VIDEO

Filmul in care Whitney Houston joaca rolul mamei unor surori din industria divertismentului ar fi marcat o revenire pe marile ecrane a cantaretei, care a devenit cunoscuta ca actrita dupa rolul sau din filmul "The Bodyguard", din 1992.

"La fel ca toti cei care au cunoscut-o si iubit-o, suntem socati si indurerati. Am pierdut un talent de neinlocuit. In aceste momente, gandurile noastre sunt indreptate spre fiica sa, spre familia si prietenii sai", a declarat Steve Elzer, purtator de cuvant al studiourilor Sony Pictures.

Whitney Houston a reusit sa termine filmarile la acest proiect, un remake dupa filmul "Sparkle" din 1976, al carui scenariu a avut la baza cariera celor de la The Supremes, un grup extrem de celebru in anii 1960, printre ale carui membre fondatoare s-a numarat Diana Ross.

"Ar fi fost o revenire extraordinara", a spus Howard Rosenman, producatorul executiv al noului film, despre rolul jucat in aceasta pelicula de Whitney Houston. Rosenman, care a produs si filmul original "Sparkle", a vazut o prima forma a noii pelicule vineri seara. "Am fost uimit de performantele sale actoricesti, (Whitney Houston, n.r.) a fost extraordinara in acest film. Sunt socat", a mai spus el.

Jordin Sparks, castigatorul celui de-al saselea sezon al show-ului "American Idol", joaca rolul principal in acest film despre trei surori care debuteaza in corul unei biserici, devenind ulterior un grup muzical de succes si incepand sa se confrunte cu o serie de probleme personale.

Cantareata si actrita americana Whitney Houston, detinatoare a sase premii Grammy, a murit la varsta de 48 de ani, a anuntat, sambata, un purtator de cuvant al artistei, citat de Reuters.

Cauza decesului nu a fost deocamdata facuta publica. Desi oficialitatile spun ca decesul cantaretei nu pare a avea "cauze criminale", o ancheta a fost deschisa.

Citeste si:

Fata de aur a industriei muzicale a murit "saraca lipita pamantului". Whitney Houston era sustinuta de casa de discuri. Prabusirea unui succes mondial FOTO + VIDEO