Anvelopele de vara premium Continental, accent pe siguranta si costuri mici. Cata economie la carburanti faci cu ele

In urma cu trei ani, Bella Weems (17 ani) se angaja ca bona ca sa stranga bani pentru un autoturism pe care sa si-l daruiasca atunci cand avea sa implineasca 16 ani.

Parintii ei i-au spus insa ca ar trebui sa incerce sa faca rost de suma respectiva singura si nu sa se bazeze pe ajutorul lor, indemnand-o sa isi deschida propria afacere.  

Le-a ascultat sfatul si a pus bazele firmei de bijuterii Origami Owl, una care se bucura de un succes neasteptat, potrivit Forbes, citat de Business Insider.  

Compania a avut castiguri de 24 milioane de dolari anul trecut si este de asteptat ca cifra sa ajunga la 250 milioane de dolari in acest an. Origami Owl distribuie bijuterii asociatilor independente care le cumpara la pret redus si, la randul lor, le vand mai departe clientilor.  

Forbes arata ca acum compania are aproape 373 de angajati, iar rudele Bellei o ajuta pe aceasta din postura de directori, pentru ca tanara este prea mica. Intre timp, si-a implinit si visul: in 2012 si-a cumparat un Jeep alb, pe care l-a botezat Alice.

Sursa foto: Facebook