Proiectul "Dinner in the sky" a fost lansat in Romania acum doi ani, la Palatul de la Mogosoaia, conceptul acestuia fiind unicat in Romania, spun organizatorii. In acest context, anul acesta, detinatorii drepturilor asupra conceptului in Romania vor organiza un eveniment public, care se va desfasura in perioada 5 - 8 septembrie, in Centrul vechi al Capitalei, in spatele Hanului lui Manuc, sub denumirea "Bucharest in the sky", relateaza Ziarul Financiar.

Conceptul belgian "Dinner in the sky" este prezent deja in 43 de tari din Europa, Asia si in Statele Unite ale Americii. Restaurantul suspendat are o capacitate de doar 22 de locuri, fiind ridicat cu ajutorul unei macarale pana la inaltimea de 50 de metri deasupra solului (echivalentul unui bloc de 15 etaje). Spatiul necesar la sol pentru montarea si functionarea intregului restaurant este de 35x15 metri.

Restaurantul beneficiaza si de un "entertainer", care are misiunea de a crea o atmosfera placuta.

Citeste mai multe despre acest subiect pe www.zf.ro.